Lastvognsfjedre

Danmarks største lager af lastvognsfjedre

Står du og skal bruge en bestemt lastvognsfjeder, er du kommet til det rette sted.

Hos Dansk Vognfjeder Fabrik har vi Danmarks største lager med det bredeste sortiment af lastvognsfjedre i alle størrelser og afskygninger.

Det vi ikke har, skaffer vi – også fjedre efter specielle mål

Hos Dansk Vognfjeder Fabrik kan vi løse de fleste fjederudfordringer, du måtte have, og vi skaffer altid den lastvognsfjeder, du står og skal bruge. Mangler du en fjeder, der ikke er gængs, kan vi naturligvis fremstille den. Vi fremstiller både lastvognsfjedre efter specielle mål eller tegninger.

Vi har mange års erfaring

Med næsten 100 års erfaring med fjedre i alle størrelser og afskygninger sikrer vi, at din udfordring bliver løst hurtigt og præcist. Vi ved alt, hvad der er værd at vide om fjedre. Dialog er vigtig for professionel rådgivning, og vi afdækker naturligvis dine konkrete behov under samtalen, og vi kan rådgive dig grundigt, så du ender op med den fjeder, der lever bedst op til dine krav.

Professionelle medarbejdere

Vores professionelle medarbejdere sidder klar ved telefonerne til at svare på dine spørgsmål, så hvis du har en udfordring, du ikke umiddelbart ved, hvordan du finder løsningen på, så ring til os, så kan vi hjælpe dig videre.

Vi forhandler udelukkende kvalitetsfjedre

Vi forhandler udelukkende kvalitetsfjedre, og vi går aldrig på kompromis med kvalitet og materialer. Derfor er du, når du køber fjedre hos os, sikret lang levetid på dine lastvognsfjedre.

Med et tæt samarbejde med de førende fjederfabrikker i hele Europa, står vi altid til tjeneste med råd og vejledning, hvis du har tekniske spørgsmål eller udfordringer, der kræver ekspertbistand.

Kontakt os

Vores medarbejdere sidder klar ved telefonerne til at hjælpe dig, så ring til os nu på 36 87 84 00 og lad os hjælpe dig med at finde den lastvognsfjeder, du står og mangler.