Danmarks største lager af fjedre

Dansk Vognfjeder Fabrik har Danmarks største fjederlager med det bredeste sortiment af bladfjedre og dertil hørende tilbehør. Vores leverandører er nogle af Europas største producenter, der udelukkende leverer kvalitetsfjedre med lang levetid.

Mange fjedre til mange formål

Hos Dansk Vognfjeder Fabrik kan vi løse de fleste fjederopgaver.

Udover et stort sortiment i fjedre tilbyder vi at fremstille specialbladfjedre efter ønskede mål/tegninger. Vi tilbyder endvidere, som en af de få i Danmark, at fremstille fjedre der kan indgå i en produktion, og vi er tillige lagerførende af fjederstål i længder.

100 års erfaring i fjedre

Med næsten 100 års erfaring i fjedre, sikrer vi at din fjeder udfordring bliver løst hurtigt og præcist. Vore kompetente medarbejdere ved en masse om fjedre, og de sidder klar ved telefonerne til at rådgive dig professionelt. Vi går ikke på kompromis med kvalitet og materialer, hvilket sikrer en lang levetid på fjedre købt hos os.

Det hjælper vi med

Vi har mange års erfaring med fjedre og deres anvendelse. Vores arbejdsområder spænder vidt og inkluderer bl.a.:

Forstærkning af fjedre – Ekstralag så fjeder kan bære mere/bedre komfort – Luftaffjedring for bedre kørekomfort – Stabilisering af vogne så de ikke ”svinger” – Reparationer på eget værksted – Fremstilling af nye fjedre efter model/mål – Op- og nedbankning af fjedre – Salg af dragebånd i flere modeller (lagerførende) – Driverite luftfjedre, Firestone produceret bælge

Vi har mange typer fjedre på lager herunder bl.a.:

Spiralfjedre – hjælpefjedre – parabelfjedre – bærearme til luftfjedre – 4WD fjedre – tandemfjedre – fjedre til anhængere – forstærkningssæt.

Specialværksted for bladfjedre

På vores specialværksted for bladfjedre udfører vi mange opgaver, som man kan have svært ved at få udført andre steder i Danmark. Vores kompetente medarbejdere ved alt om fjedre og kan løse de fleste udfordringer.

På værkstedet arbejder vi bl.a. med:

Hjulophæng – Undervogne – Lasker – Fjederbøsninger – Støddæmpere – Fjederopbygning – Stødpuder – Fjederophæng – Mellemlægsklodser.

Ring og bestil eller hør mere

Vil du vide mere, eller vil du gerne bestille, er du velkommen til at kontakte os på 36 78 84 00, hvor vores kompetente medarbejdere sidder klar til at hjælpe dig.

Du kan også benytte vores fjederskabelon eller maile din bestilling til os på info@hbvf.dk